Szívünk Napja 2016 - kiállítók

 

A változó fogyasztói igényekhez alkalmazkodva a Lidl Magyarországnál kiemelt figyelmet fordítunk az egészséges és speciális táplálkozású vásárlóinkra. Ennek következtében üzleteinkben folyamatosan gazdagodik a kedvező áron kapható, kiváló minőségű, speciális étkezést kiszolgáló termékek sora, (glutén- és laktózmentes termékek, bioélelmiszerek, csökkentett szénhidráttartalmú pékáruk).
Célunk, hogy hatékony formában járuljunk hozzá a vásárlóink változatos és kiegyensúlyozott étrendjének és egészségesebb életmódjának biztosításához.
Az egészségesség jegyében a Szívünk napjára is számos színes, interaktív programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
• Óriás társasjátékok ( memóriatábla, kocka kirakó, szénhidrátmérlegelő)
• Lidl futam
• Lidl konyha Széll Tamással
• Lidl piac és Juice bár
• Életnagyságú gyümölcs,zöldség és Stikeez figurák

 

 

 

A Dorko magyar márka 2 és fél évvel ezelőtt indult el útján a piacon. A piacot szédületes gyorsasággal meghódító magyar márka különlegessége, hogy kollekcióin kizárólag hazai tervezők és művészek dolgoznak. Merész filozófiájuknak (Life is My Masterpiece- azaz; Az Életem a Mestermunkám-), és az ennek nyomán létrejött egyedi lábbeliknek közös gyümölcse a siker. Tervezői munkáira az egyediség jellemző, hiszen figyelemfelkeltő és izgalmas alkotásaik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A Dorko célja, hogy a művészetet összekösse a divattal és a művészeket a hétköznapi emberekkel, illetve, hogy a Dorko legyen az első olyan magyar márka, ami külföldön is sikeres.A márka egyik fő tervezője Koby, akinek a keze nem csak a kollekciókhoz tapad, de a márciusban nyitott Andrássy úti „Trash” stílusú Dorko üzlethez is. www.dorko.hu

 

 

 


Legyen akár belföldi wellness utazás, termál- vagy gyógykúra, őszi feltöltődés a hegyekben vagy síelés külföldön.
Télből a nyárba vagy klasszikus tengerparti nyaralás. Üzleti út, repülőjegy, külföldi szálloda, transzfer autó vagy hajóbérlés.
Belépőjegy a Milánói Scalaba esetleg egy ibizai klubba vagy a BL döntőre.
Minden ami turizmus, azt mi megoldjuk!

Elismerések:
Business Excellence díj
Best of Budapest díj

E-mail: info@szallodak.hu
Weboldal: http://www.szallodak.hu

Köszöntő leendő vendégünkhöz

A Cserehát szépséges tájaival, flórájával, faunájával, a Hernád kanyargó szalagjával, a Zempléni hegyek kéklő vonulatával, várainkkal, kastélyainkkal, Aggtelekkel, Sárospatakkal, Tokajjal és Lillafüreddel, Miskolccal és az oly közeli szomszéddal, Kassával. Ugye érezhető, hogy Hernádvécse a középpont?!
A Vécsecityben az oly törékeny múltat próbáltuk óvó kezekkel a mába ágyazni az Ön számára. Féltőn, hiszen a történelmünk, a múltunk, a gyökereink azok, amikből táplálkozunk, hogy lankadatlanoklehessünk a mában. S gondolunk-e arra, hogy a ma is a történelem része, „a holnap tegnapja” és ugyanúgy megismerést, szerető figyelmet, tetteket, gondoskodást, rácsodálkozást és azonosulást igényel, mint a múltunk, hiszen a jelen a gyerekeink, unokáink, s az ő gyerekeik múltja lesz. S mindez, ha megtesszük, maga a hazaszeretet.

A hotel maga a változatosság. Időutazás a múltba, a XVIII. századi barokk eleganciába és átlépés a merész jövőbe, ami formákban, színekben fényekben is a távlatokba csábít. A két világ határán a középkori
„kastélyba zárt városra” bukkan a vendég a saját maga őszinte meglepetésére, gyermekei örömére.
A kerítésen belül elérhető szolgáltatások skálája a szokásos szállodai repertoárt messze meghaladja. Sport, kultúra és az interaktív kézművesség kínálja a szellemi, testi megújulást, a wellness a teljes relaxációt. Művészeti táborok tudatosan kialakított színtere a Vörös Torony műterme, galériája. Konferenciatermeink, szekció termek sora 250 fő befogadásáig biztosítja a technikailag is teljes körű kiszolgálást. Alighanem a legszebb hátteret adja kastélyunk, a tó, a sziget a híddal, a hatalmas fák, esküvői rendezvények emlékezetes megéléséhez, akár nagyívű családi, baráti összejövetelekhez. Ezekből a Vécsecity képes hirdetései csak részben tudnak ízelítőt adni.
Elkerülhetetlen, hogy személyesen győződjenek meg minderről Hernádvécsén.
Kik is öleljék magukhoz az abaúji szépségeket, ha nem mi, akik itt élünk, ebben az országban.
Mi szeretettel várjuk Önöket: dr. Takács Tibor - az állatorvostudomány kandidátusa. az építő tulajdonos

 


 

A Szívünk Napja rendezvény része egy szabadtéri Spinning® tekerés is, melynek során összesen 5 Spinning® órán, tetszőleges ideig tekerhetnek a résztvevők. Az első óra 11.00-kor kezdődik, és minden tekerés körülbelül 45 perces.
Tudtad-e? A Spinning® az egyik legkiválóbb kardió edzés, amely elsősorban a szívet és a keringési rendszert, vagyis az állóképességet fejleszti. Mivel mindenki maga választja meg a tempót és a tekerés nehézségét, kiválóan alkalmas arra, hogy bármilyen korú és edzettségi szintű emberek együtt sportoljanak, és ki-ki a maga számára megfelelő intenzitáson élvezhesse a közös mozgás örömét.
Az órákat képesített Spinning® instruktorok vezetik, a részvételi díj pedig 500 Ft / óra, mely a helyszínen fizetendő.
A Spinning® rendezvény lebonyolítója és szakmai partnere a Spinning® márka kizárólagos magyar képviselete.
 

 

 


A Pharma Nord a megelőzést szolgáló étrend-kiegészítők és gyógynövény-készítmények egyik legnagyobb gyártója Európában. A cég olyan tudományosan megalapozott étrend-kiegészítőket, gyógynövény-kivonatokat és gyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyeknek optimális a biológiai hasznosulása, biztonságosak és dokumentáltak.

A Pharma Nord kutatási adatbázisa több mint 8000 tudományos vizsgálatot tartalmaz - köztük nagy számmal saját készítményeivel folytatott vizsgálatokat. Az adatbázis a teljes termékfejlesztés egyik alapköve.

A Pharma Nord a táplálék-kiegészítőket és gyógyszereket Dániában gyártja, a szigorú dán előírásokat betartva. Minden egyes termék a jelenlegi GMP (Gyógyszergyártási Gyakorlat) előírásainak megfelelően készül.

 

 


 

 

A Cserpes Sajtműhelyt 1992-ben alapította Cserpes István. Amiért a cég prosperál, az az a gondolat, hogy az alapító, tulajdonos hitt és hisz abban, hogy lehet szakmai alapokon nyugvó gyártást és kereskedelmet folytatni ebben az iparágban is. Cserpes István 2012-ben nyitotta meg az első Cserpes Tejivóját Budapesten, amelyet azóta még három követett. Naponta 30.000 liter friss tejet dolgoznak fel és több mint 60 féle terméket állítanak elő a 300 fős üzemi háttérrel. A Cserpes Sajtműhely termékei friss tejből készülnek, nem tartalmaznak adalékanyagokat, mesterséges színezéket, aromákat és természetesen glutén mentesek.

 

Cserpes István 2012-ben az Ernst and Young, Az év üzletembere díj " Merész újítója" lett, ugyanebben az évben elnyerte az "Év Üzletembere" Kisalföld Presztízs díjat, és 2013-ban a Magyar Formatervezési Tanács által meghirdetett Design Management Díjat is a Cserpes Sajtműhely Kft kapta.

 

További információért látogasson el a www.cserpessajtmuhely.hu oldalra.

Landliebe - A természet gazdag íze.

Mi a Landliebe-nél nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ez már a teheneink gondozásánál kezdődik és kiterjed a teljes gyártási folyamatra: a tehenek takarmányozásától kezdve, az összetevők kiválasztásán keresztül, egészen a szigorú minőségellenőrzésig.

A természetes és gazdag ízek megőrzése érdekében termékeinkből kizárunk minden mesterséges adalékanyagot, csak a válogatott gazdaságokból származó, kiváló minőségű tejet, és a legnagyobb gondoskodással előkészített összetevőket használjuk fel.

Fáradozásunk pedig meghozza gyümölcsét, Ön minden egyes alkalommal kiváló minőségű, hamisítatlan és összetéveszthetetlen íz élményt nyújtó terméket fogyaszthat.

 

 

 

Életmódváltás mesterfokon!
A BodyWakes egy új irányt képvisel az egészség, az ideális testsúly és a magas energiaszint elérésének és megtartásának területén. Küldetése, hogy a céget képviselő hiteles szakemberek, úgynevezett egészség mentorok, utat mutassanak, megtanítsák és rávezessék az életmódváltást igénylő embereket arra az életformára, aminek eredménye egy teljes, kiegyensúlyozott és boldog élet.

 

 

 

Ingyenes szűrésekkel várja az egész családot az Egy Csepp Figyelem Alapítvány! 

Az alapítvány a cukorbetegség megelőzésének szellemében 2005-ben indította el ingyenes lakossági szűréseit, évente több tízezer embert érnek el országszerte neves fesztiválokon, családi egészségnapokon és sportrendezvényeken.
A Szívünk Napján 10-17 óra között az alapítvány szakemberei megmérik az érdeklődők vércukorszintjét, koleszterinszintjét, emellett testösszetétel-méréssel és bőrápolási tanácsadással is várják a látogatókat az alapítvány jól ismert sárga sátrában.

 

 


A gyönyörűen megújult és kibővült Folyondár Sport- és Táncközpont a III. kerület egyik legszebb részén, a kiscelli parkerdő szomszédságában fekszik.
Könnyen és gyorsan megközelíthető helyen, mégis távol a fő- város nyüzsgő, zajos forgatagától.
Magyarország nagy múltú sportközpontjaként és rendezvényszervező cégeként másként tekintünk a rendezvényekre. Mi a sportosság és a dinamizmus jegyében élünk és dolgozunk, s ezt kínáljuk minden vendégünknek, így Önnek és a cégének is.
Nálunk a sportosság a minőség garanciája, mert különleges helyszínen, igényes környezetben, válogatott programokat biztosítunk kiváló oktatókkal.

 

 

 

A Nyersétel Akadémia célja, hogy megismertesse az emberekkel a tisztán növényi alapú nyers táplálkozás jótékony hatását az egészség visszaszerzésében és megőrzésében. Megmutatjuk hogyan lehet zöldségekből, gyümölcsökből és olajos magvakból sütés-főzés nélkül finom és változatos ételeket készíteni. A Nyersétel Akadémia tevékenységei: ételkészítő tanfolyamok tartása, ételek készítése és házhozszállítása. További info: www.nyersetelakademia.hu

 

 

 

• Az első edzést mi adjuk ajándékba!
• Power Plate Stúdiónkban megtalálható az a prémium kategóriás vibrációs tréning eszköz, amellyel egyénre szabottan, mindössze 30 perces edzésekkel hatékony eredményeket érhetünk el. A magasan kvalifikált, szakképzett edzői csapat garantált sikert eredményez, akár a hobbi szinten sportolóknak, akár az élsportban szereplőknek. Edzőink a különböző funkcionális edzésmódszerek alkalmazásával mind a zsírégetésben, mind az alakformálásban vagy az erőfejlesztésben változatos edzéseket kínálnak a power plate segítségével.
• 1126 Budapest Kiss János alt.u. 7.
• happypowerkft@gmail.com

 

 

 

Az Equinox Trekking Club egy 2003 óta együtt túrázó baráti társaság, mely 2014 júliusában egyesületté alakult. A csapat a hazai tájakon és hegységeken kívül a környező országok hegységeiben is rendszeresen túrázik, az osztrák Alpok, a Tátra, A Szlovák-paradicsom, és Erdélyben a Kelemen-havasok csúcsai között is visszatérő vendég. Az egyesület azzal a céllal jött létre, hogy felélessze a sátras hátizsákos vándortúrázás hagyományait Magyarországon. Egyik legfontosabb rendezvény sorozata az idén harmadszor megrendezett Fjällräven Vándortúra, amely egy 5 napon át tartó 110 km-es élménytúra az Aggteleki-karszton és a Bükk-hegységben. Nevét fő támogatójától, a svéd Fjällräven túraruházat gyártó cégtől kapta. A túra nem csak a magyar túrázókat szólítja meg, hanem a külföldi túrázókat is igyekszik Magyarországra csalogatni, ezzel erősíteni a régió idegenforgalmát. Másik jelentős rendezvénysorozata az Equinox Nemzeti Park túrák, amely szintén évente újra elinduló program együttes. 10 hónap 10 hétvégéjén végiglátogatható az ország összes nemzeti parkja. Sok éves hazai tájakon és ösvényeken szerzett tapasztalata alapján nem csak túraszervezéssel, hanem tanácsadással is tudja segíteni a túrázással ismerkedő érdeklődőket.

 

 

 

Vállalatunkat 4 különböző cég alkotja, a Wooshin Medics (koreai anyacég), a Labottach (koreai gyárunk), a Wooshin Hungary (budapesti központú leányvállalat) és a Wooshin Lapache (szlovéniai gyárunk).
Az anyavállaltunk, a Wooshin Medics egy koreai központú gyógyszerkereskedő vállalat, melynek fő tevékenységei:
• belföldi, koreai kereskedelem, koreai ügyfélkör kiszolgálása;
• piacképes koreai termékek exportálása, jelenleg több mint 40 országba;
• hidrogél tapaszok gyártása és forgalmazása;
• ODF (Oral Disintegration Film) gyártása és forgalmazása - táplálékkiegészítőként.

2013-ban alakult meg a Wooshin Hungary Kft., mely a vállalat globális terjeszkedésének első lépését jelentette. Jelenleg Magyarországon 7 terméket forgalmazunk partnereinkkel közösen, melyek már megtalálhatóak a különböző patikákban, ezek pedig:
- Cool&Hot- izomfájdalmak tüneti kezelésére
- Body Warmer Patch-menstruációs görcsök enyhítésére
- Frio Pad- lázcsillapítás kisgyermekek számára
- Icy Menthol: ízületi és izom fájdalmak enyhítésére
- Spiranto- feladata az orrüreg tisztítása és a légzés könnyítése
- Tecoro: afta helyi kezelésére
- Venolite: a visszeres láb fájdalmának csillapítására.

A termékek mind az orvostechnikai eszközök I-es kategóriájába vannak regisztrálva, ennél fogva megfelelnek a kötelező európai uniós előírásoknak és sztenderdeknek

Fő innovatív termékünk a Venolite hidrogéles tapasz, mely a visszérbetegség tüneteit (nehézláb-érzés, ödéma, fájdalom) segít enyhíteni.
A célzott hatású Venolite hidrogél tapasz hatékonyságát és biztonságosságát in vitro és in vivo vizsgálatok bizonyították, a különleges hidrogél formula és a növényi összetevők természetes módon enyhítik a nehézláb-érzés fájdalmait.
További információk miatt kérem látogasson el weboldalunkra: www.venolite.hu

 

 

1. Mivel foglalkozunk a Gluluban?
A Glulu Pékmanufaktúrában glutén-, laktóz-, tej-, tojás-, illetve egyéb allergénektől mentes pékárukat, cukrásztermékeket és lisztkeverékeket készítünk. Azért jött létre a kis péküzemünk, mert nagyon nehéz igazán finom gluténmentes kenyeret és pékárukat találni a piacon, illetve sok munka és elég körülményes is azokat otthon elkészíteni. Nekünk pedig sikerült nagyon jó ízű és különlegesen finom termékeket fejleszteni. Ezt szerettük volna megosztani más ételintoleranciában érintettel, illetve azokkal, akik szívesen fogyasztanak valami „mást”, kevésbé megszokottat, és ezt hajlandóak is megfizetni. Hiszen a „free from” termékek jóval magasabb árkategóriába tartoznak, mint a sima búzalisztből készültek. A célunk főként, hogy visszaadjuk a kenyérevés örömét a lisztérzékenyeknek illetve, hogy úgy véljék, hogy a Glulu termékek mind: kis falatnyi boldogságok.

2. Az ötletgazdánk: Prokisch Lilla – mesél arról, hogy miért lett vállalkozó.
„Szeretem etetni az embereket.” – lenne az az egy mondat, amellyel le tudnám írni, hogy miért is lettem vállalkozó, vagy, hogy miért pont a „pékszakmába” csöppentem bele. Az okoz igazán örömöt, ha valakinek ízlik, amit készítek. Amikor közvetlenül én értékesítem a Glulu termékeket, vagy kóstoltatom a fogyasztóinkkal, akkor figyelem a reakciókat, illetve a hozzáállásukat, attitűdjüket a gluténmentes termékek iránt. A kedvencem, amikor valaki, aki lisztérzékenységben nem is érintett, a Glulu termékek kóstolása után odakiált a barátjának, hogy: „Te, gyere már ide, ez tényleg FINOM!” Ugyanis a köztudatban, a valamitől mentes termékek, nem a jó ízükről híresek.
Mindig is élveztem a „kreatívoskodást”: szeretek innovatív lenni. Például a sütésben/ főzésben is mindig átalakítottam a már kész recepteket az adott igények szerint, vagy pedig saját magam fejlesztettem őket. Aztán a szintén lisztérzékeny apukámnak és nekem eszembe jutott egy ötlet: a gluténmentes pékség. Hiszen hiány a gluténmentes és friss pékáru a piacon. Az !gen Debrecen – Innovációs Generáció Debrecen – nevű képzés pedig az ötletüket megvalósítani vágyó fiatalokat keresett, én pedig ötletgazdaként jelentkeztem, ahol sikerült létrehoznunk az elképzelésemet a versenyben kialakult csapatunkkal.

 

 

Szeretünk értéket teremteni…

Hogyan?

A több mint 20 éve családi vállalkozásként működő gyümölcsösben több generációra magunk előtt látjuk a gyümölcsöst. 100% natúr termékeinket kiemelkedő minőségű saját szedésű gyümölcsökből készítjük, almáink Kiváló Magyar Élelmiszer hivatalos védjegy minősítésűek.

• Különleges ízvilágú, friss gyümölcsleveinket a hagyományos eljáráshoz képest 8x hosszabb ideig tartó préseléssel állítjuk elő, ezzel megőrizve természetes vitamin és rosttartalmukat. A pasztörizálási eljárás során a folyadékot hirtelen, rövid idejű felmelegítéssel és a gyors lehűtéssel kezeljük, amely jelentősen csökkenti a benne lévő mikroorganizmusok számát.
• Fontos, hogy nem koncentrátumot hígítunk vízzel, hanem a valódi gyümölcs- és zöldség leveket zárjuk dobozba, azok egyedi aromáját megőrizve, így a természetes feldolgozás eredményeképpen nincs szükség hozzáadott cukor, színezék, tartósítószer és aroma alkalmazására.

„Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy az egészség- és környezettudatosság igenis számít, egyre nagyobb teret hódítva a piacon. Fő célcsoportunknak tekintjük azt az igényes és tudatos vásárlóréteget, akik a prémium minőség mellett egyéb hozzáadott értéket is keresnek.”- vallja Szabó Imre, a Gyümölcsös alapítója

Ha fontos az életedben az egészségtudatosság, akkor készülj 100% natúr gyümölcsleveinkkel az őszre! Céklás-Almavilágunkban kertünk legfinomabb almáit ötvöztük saját szermaradvány mentes cékláinkkal. Ez a selymes ízvilágú, élénk színű gyümölcslé garantáltan kedvenced lesz, ha belekortyolsz!
További információkért látogasson el weboldalunkra:www.derecskeigyumolcsos.hu

Hisszük, hogy a jóga mindenkinek való.
Nem versenyzünk, nem ítélkezünk.
Egy kellemes, nyugodt helyet biztosítunk, ahol a személyes fejlődésre és a támogatásra fektetjük a hangsúlyt.
Itt mindennek megvan a helye, ideje, tere: jógázhatsz, egy finom tea mellett lazíthatsz.
Itt jó kikerülni a napi mókuskerékből, feltöltődni energiával.
Itt jó megpihenni.

Kossuth tértől három percre van egy hely, ahol az ételeket nem, ellenben az embert simán megfőzik nyers falatkákkal, isteni vegán sütikkel és vitamintól duzzadó turmixokkal. A Veggie Nyers Vegán Bisztróban az egészségtudatos szemlélet állandó, de a menü minden nap változik. A kínálatban minden kizárólag zöldségekből, friss gyümölcsökből és magvakból készül.Itt a tej-, tojás-, és lisztérzékenyek is boldogan csemegézhetnek. A kenyér aszalt zöldségekből van, a naponta változó smoothie-kba hol céklát, hol spenótot és banánt adagolnak, a kávéhoz pedig helyben készítik a mandulatejet. Talán a legjobbak mégis a sütik, amikhez cukrot nem, csak datolyát és aszalványokat használnak. A Bounty és a citromos kesudióitorta kötelező, húsevőknek is erősen ajánljuk.

Megnyitottuk Magyarország első FitBalance Coffee & Bistro-ját ahol reggelivel, kétféle déli menüvel, cukormentes sütikkel és péksütikkel, na meg egészséges és szintén szénhidrát csökkentett pizzákkal és gyors ételekkel várunk majd Benneteket!
cím 1135 Bp. Lehel út 64-66.

DIÉTA Life MARKET – az egészség ABC-je Vadonatúj szupermarket hálózat, amelyben egy különleges innováció alapján, külön tematika szerint vannak a termékek válogatva, 3 fő kategóriában (színekkel és piktogramokkal jelölve): Paleo / Fat Burning / Vitál. A Vitál kategórián belül további 6 preventív csoportba soroltuk be a termékeket a polcokon: Szív- és érrendszer / Immun / Emésztés / Allergia (Glutén, laktóz) / Csont-mozgás / Relax & Beauty.

A Szívünk Napja rendezvény alkalmából a Diéta Life Market tematikus választékából a legnépszerűbb szív és érrendszerrel kapcsolatos élelmiszereket árusítjuk standunkon, dietetikus tanácsadással illetve termékkóstolókkal egybekötve.

  

 

 

 

 

Szakmai és szórakoztató programokkal

várjuk a rendezvényre kilátogatókat.

Az esemény házigazdái

"Ne édességgel vagy más egészségtelen étellel jutalmazza gyermekét - gyümölcsöt vagy olajos magvakat adjon inkább, vagy még jobb, hogy ha a jutalom vidámság, olyan közös cselekvés, amit a gyermek élvez."

DOBÓ KATA moderátor

"Sokat dolgozom, azok közé tartozom, akik reggel elindulnak nyolc körül és este sötétedés után érnek haza, így én is arra hivatkoztam egy ideig, hogy nem érek rá magamra figyelni ilyen sebesség mellett. Aztán jöttek az első problémák, és ha nem is példaszerűen, de fegyelmezetten iktattam be sportot ismét az életritmusomba és válogatom meg, hogy mit eszek. Rájöttem, megéri!"

DÉNES TAMÁS moderátor