Szívünk Napja 2016 - Felhívás

A Szívünk Napja alkalmából rajzpályázatot hirdetünk, ezzel is felhívva a figyelmet a megelőzés és az egészséges életmód jelentőségére.

A rajzpályázat témája

„Élj a szíved szerint – Te mit teszel a szíved egészsége érdekében és hogyan ösztönzöd a családodat erre”

Elengedhetetlen, hogy gyermekeink tisztában legyenek a prevenció fontosságával, ugyanis akár ők is lehetnek azok, akik példát mutathatnak a szüleiknek és a nagyszüleiknek, és később majd saját gyerekeiknek is.

Nem szabad szem elől téveszteni, hogy csak az egészséges gyermekből lehet egészséges felnőtt.

”Fuss a szívedért!”


Egy játékos, családoknak, szóló futó program, mely során a résztvevők, iskolák javára gyűjthetnek sportszerekre levásárolható összeget. Mindenki aki nekivág a Millenáris tó körüli körnek a teljesítményét beválthatja 500 Ft értékű felajánlássá. A futásának ezen értékét pedig felajánlhatják egy általuk választott oktatási intézmény javára.Szakmai és szórakoztató programokkal

várjuk a rendezvényre kilátogatókat.

Az esemény házigazdái

"Ne édességgel vagy más egészségtelen étellel jutalmazza gyermekét - gyümölcsöt vagy olajos magvakat adjon inkább, vagy még jobb, hogy ha a jutalom vidámság, olyan közös cselekvés, amit a gyermek élvez."

DOBÓ KATA moderátor

"Sokat dolgozom, azok közé tartozom, akik reggel elindulnak nyolc körül és este sötétedés után érnek haza, így én is arra hivatkoztam egy ideig, hogy nem érek rá magamra figyelni ilyen sebesség mellett. Aztán jöttek az első problémák, és ha nem is példaszerűen, de fegyelmezetten iktattam be sportot ismét az életritmusomba és válogatom meg, hogy mit eszek. Rájöttem, megéri!"

DÉNES TAMÁS moderátor