[kezdőlap]  [kapcsolat]  [impresszum]  [english]

Szívünk Napja 2005. szeptember 25.

Az egészséges szív, korra és nemre való tekintet nélkül, elengedhetetlen ahhoz, hogy teljes életet éljünk. Ha törődünk testsúlyunkkal és alakunk megőrzésével, azzal csökkentjük a szívbetegségek és az agyvérzés kialakulásának veszélyét. Ez az oka annak, hogy ebben az évben, a Szív Világnapja rendezvény központi témája az "Egészséges testsúly, egészséges alak" lett.

2005. szeptember 25-én mintegy 100 országban, köztük hatodik alkalommal Magyarországon is, mindenki díjmentesen vehet részt a programokon, a közös gyalogláson, futáson, tornán, a felnőtt- és gyermekjátékokban, a szűrővizsgálatokon. Az előadásokon és a beszélgetéseken elhangzottakból, valamint a tájékoztató anyagokból megismerhetik miként tehetnek szert egészséges testsúlyra és egészséges alakra,amely az egészséges szív szempontjából is kiemelten fontos.

Idén is a Városligetben rendezi meg a Magyar Kardiológusok Társasága - a Népegészségügyi Program részeként - az Országos Egészségfejlesztési Intézet és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány közreműködésével a Szívünk Világnapja központi rendezvényeit, az események között kiemelt figyelmet szentelve a családi programoknak.

2016. szeptember 25.

Millenáris Park

Szervezők
 
 
Főtámogatók:Támogatók:Média támogatók:Támogató partnerek